Jag föddes i juni 1954 i Tvillingarnas tecken, och med en övervägande Vata konstitution. Med så mycket luft är mitt sinne både rörligt, nyfiket och flexibelt. Detta har lett mig in på så många intressanta och spännande riktningar under livets föränderliga och förunderliga väg.

En sådan ledde mig först in på den traditionella vården. Redan då saknade jag synen på att se hela människan som en helhet. När jag senare inspirerades av den holistiska hälsan så drev den mig vidare. Så kom ayurvedan in i mitt liv och då kände jag att nu äntligen har jag hittat hem. Jag utbildade mig till Ayurveda terapeut, Ayurvedisk hälsorådgivare och Naturkosmetisk hudterapeut.

Därefter startade jag och drev under många år ett Ayurvediskt Spa – Kumari-  med inriktning på ayurvediska behandlingar, kurser och föreläsningar. Samt massage, floating, och en butik med naturliga produkter. Där fick jag även möjlighet att hjälpa människor med olika sorters hudproblematik men eftersom utbudet av naturliga produkter inte var så stor skapade jag och började tillverka min egen serie Jordnära Naturprodukter.

Min andliga resa hade väckts redan 1977 när jag lärde mig att meditera och sedan gick en kurs i yoga. Jag har även gått en utbildning till Certifierat Medium samt meditationsledare. Dessutom har jag också fått gåvan att föda 6 st barn som ger mig mycket glädje och inspiration.