(Reflektionen i glasrutan ser ut som ett tåg och påminner mig om att våga hoppa på nästa tåg utan att veta vad destinationen är och utan att låta rädslan dra i handbromsen.)

Jag önskar dig välkommen till min blogg och
till mina tankar

Jag önskar dig välkommen till min blogg och till mina tankar.

Många fantastiska människor har fått och tagit plats i mitt liv. 

 Nu är jag där i livet där jag kan ta största platsen i mitt liv.  

Detta är en blogg om allt mellan himmel och jord, i en salig blandning.

Här kommer du att kunna läsa om mina tankar och funderingar, reflektioner, teorier, fantasier, erfarenheter, upplevelser och allt annat som också pågår runt omkring mig.

Jag kommer att skriva om livet, om vår inre och yttre hälsa, om andlighet, om Ayurveda och naturlig hudvård. Om meditation, astrologi, numerologi och om utveckling. Om skratt och glädje, förhoppningar, förväntningar och om livet, döden och vår kost. Om böcker, dikter, sorg och allt annat som livet däremellan kan innehålla.

Min förhoppning är att du som läser denna blogg ska känna igen dig i mina tankar och kanske ge dig nya spännande reflektioner och insikter. 

Jag tror att för att bli mer medveten om sig själv och för att kunna utvecklas vidare behövs insikter. För att få insikter så behövs utsikter och att våga ta del av livet utifrån sina egna förutsättningar.  

Min starkaste drivkraft i livet är min vilja att lära nytt, att våga tänka nytt, att utvecklas och såklart att ha roligt under tiden.

Det som är viktigt för mig är att ha en förståelse för varandras olikheter och att vi alla har våra egna resor att göra. Då man inte ser världen som den är, utan utifrån vilka vi är, så har jag min sanning som bara är en av alla andras sanningar.

Mitt i all den kaos som livet kan bli när det stormar så har jag under årens gång fått tillgång till ett inre lugn samt en tacksamhet över livet som det är och inte hur det kunde varit.

Jag har även fått gåvan att föda sex stycken unika barn som har gett och ger mig så mycket glädje och inspiration. 

Vem är då jag?

Jag är född i juni 1954 och har nu kommit till den åldern där jag inte längre söker meningen med livet, utan faktiskt lever det.

Jag har övervägande av det man inom Ayurveda kallar för elementet Vata, vilket är ett lufttecken. Jag är dessutom född i tvillingarnas tecken som också är ett lufttecken. Med så mycket luft under “vingarna” befinner jag mig ofta uppe bland molnen och har därför ibland lite svårt att se mina egna begränsningar. Svävandes bland molnen får jag också en överblick över helheten och fastnar då inte i mina begränsningar utan ser ofta bara olika lösningar.

Jag är entusiastisk och flexibel, spontan och snabb i tanke och handling, vilket nog kommer att märkas i denna blogg. Så, nu kliver jag ombord på tåget och börjar resan på detta äventyr. 

Jag har givetvis inte en aning om vart tåget är på väg. 

Är det ett snälltåg? Eller ett skenande tåg?

Är det ett fjärrtåg? Eller ett pendeltåg?

Men oavsett så är du hjärtligt välkommen ombord tillsammans med mig.

/Harrieth