Mediala konsultationer

Jag är certifierad medium och utbildad vid  ”Academy for inner potential”.
Jag erbjuder personlig medial vägledning i våra stora livsfrågor såsom hälsa, kärlek, relationer och arbete.
Jag kan med min starka intuition och medialitet uppfatta och tolka den information och budskap som kommer från dina livsguider eller dom nära och kära som gått vidare.
Under livets gång kan vi fastna i destruktiva mönster och har svårt att se hur vi kommer vidare och då kan ett rådgivande medialt samtal öppna upp för ett nytt sätt att se nya vägar och olika möjligheter i livet.
Framtiden är inte förutbestämd utan vi kan förändra den utifrån våra val och tankar i nuet. Att få hjälpen att se sina inneboende styrkor eller hinder kan hjälpa dig att komma vidare i ditt liv.
Jag tar inte besluten åt dig utan ger dig råd och verktyg som kan hjälpa dig att ta dina beslut i ditt liv.
Att öppna upp och se sina rädslor som hinder, gör dig starkare och får dig i närmare kontakt med dig själv och att se din livsplan/uppgift.
Att upptäcka din livsuppgift  gör dig till en friare människa med möjlighet att utveckla din hela fulla potential
Min tro är att livet forsätter efter döden. Vi föds in i  jordelivet och vi föds åter in i andelivet. Vår yttre själ som vi formar i jordelivet genom våra sinnen har kontakt med vår inre själ (vårt jag) som har förbindelse  med vår ande och som i sin tur har förbindelse med hela alltet och dina tidigare och kommande liv.

60 min kostar 600 kr

Välkommen att ringa eller maila för mer info eller boka tid.