September och hösten är strax här och vi förbereder oss för att byta till en höstgarderob. Nu är det också dags att ta hand om vår hud efter sommarens strapatser och börja förbereda den för den annalkande hösten.

Vår hud andas och är ett skydd mot yttre påverkan, att ta hand om den och ge den lite extra omsorg är en bra investering för en frisk och välmående hud.

Vecka 38 har jag halva priset på naturkosmetiska ansiktsbehandlingar 60, 90 & 120 min.

Samtliga behandlingar anpassas alltid efter behov, dvs. de olika AyurVediska doshorna – Vata (torr hud), Pitta (känslig hud) och Kapha (blandad/fet hud). Efter alla behandlingar får ni 10 min extra så att ni kan vila och långsamt komma tillbaka till omvärlden.

Ansiktsbehandling 60 min: ord.pris 600 kr. Vecka 38 rabatt 50% = 300 kr

En avkopplande, vårdande ansiktsbehandling som stärker och balanserar din hud. Behandlingen består av en mild rengöring som följs av en hudanalys. Därefter en lätt peeling följt av varma handdukar som öppnar upp huden inför en djup och skön massage. Därefter en utvald ansiktsmask och avslutningsvis ansiktsvatten samt fuktkräm.

Ansiktsbehandling 90 min: ord.pris 850 kr. Vecka 38 rabatt 50% = 425 kr

I denna ansiktsbehandling ingår ansiktsbehandling 60 min plus ytterligare en ansiktsmask samt en längre massage kring skuldror, nacke, skalp och stimulering av energilinjer/marmapunkter.

Ansiktsbehandling 120 min: ord.pris 1050 kr. Vecka 38 rabatt 50% = 525 kr

I denna ansiktsbehandling ingår ansiktsbehandling 90 min och även en avkopplande ryggmassage samt antingen fot- eller handmassage.

Boka direkt på nedan knapp eller via hemsidan jordnaranaturprodukter.se eller ring till 0733-52 00 97 om ni inte hittar någon tid som passar på hemsidan.

Under vecka 38 har jag även 20-50% rabatt på produkter i butiken. I butiken kan du hitta kosttillskott, hudvård, tvålar från Klockargården samt olika presentartiklar.

Öppettider till butiken är varierande, jag finns på plats efter överenskommelse.

Varmt välkommen att ta kontakt med mig Harrieth Andersson på 0733-52 00 97